HF Vesterkæret

Coronavirus.

På grund af omstændighederne med Coronavirussen, har bestyrelsen fortaget nogle beslutninger, da vi har udsat vores Generalforsamling for kolonihaveforeningen.

Vi har indsat en nyt Vurderingsudvalg som består af 1 gammel kending og 2 nye.
MIchael Riis have nr.108, (Annonym) og Brian Labbe have nr.65.
Disse 3 vil frem over varetage vores vurdering i Vesterkær.

Som I nok har hørt i dagspressen, vil der blive dispensation fra Aalborg kommune, til at åbne for vandet i Kolonihaverne, såfremt bestyrelsen godkender det.
Men bestyrelsen er af den overbevisning, at det kan give os problemer med at få det meldt ud til alle i kolonihaveforeningen, da det drejer sig om 208 haver. Vi skal være 110% sikker på, at alle har fået meddelelsen. Derfor bliver der først åbnet for vandet lørdag den 28 marts.
Der vil også blive indkøbt sand til vejene, så derfor en stor appel til alle. Der er mange huller på vejene i kolonihaveforeningen Vesterkær. Få dem fyldt op med sand fra bunkeren og ikke med jord fra haven P.S. hvis der er vand i hullerne, så tøm dem først, inden i fylder sand i.

Havegang vil som altid blive gået, fra mandag den 4. maj hilsen “ ukrudts politiet “.
Bestyrelsen har og arbejder på, at få etableret bedre forhold til affalds sortering I Haveforeningen. Der er en del udfordringer, som vi nok skal få løst. Så der for indtil problemerne er løst, vil vi MEGET GERNE appellere til, at der ikke stilles affald uden for container og molok. Er der ikke plads til dit affald, så tag det med hjem igen, og lade være med at smide det i naturen. Det ser ikke pænt ud, og kan udløse en bod til skadevolder.

Vi vil i den her Corona tid, løbende opdatere jer via vores hjemmeside, og sætte informationer i tavlerne ved indgangene til Vesterkær, da det ikke er alle som har PC.
Når vi igen kan afvikle vores Generalforsamling, vil indkaldelsen selvfølgelig blive sendt ud som normalt. Ind til videre må i hygge jer, ude i vores dejlige kolonihaveforening Vesterkær.
I denne skrivende stund kan jeg se solen skinner, og vejrudsigten lover godt.

Bestyrelsen vil som altid svare på spørgsmål angående vores forening.

Hilsen
På Bestyrelsens Vegne
Jan Pedersen